Bijeenkomst 11 juni 2024

Heb je je nog niet aangemeld voor de voorjaarsbijeenkomst? Doe dit dan alsnog via de button onderaan deze uitnodiging. We zien je graag 11 juni!

Het is al bijna weer zo ver. Op 11 juni staat onze volgende bijeenkomst gepland. We kijken er naar uit om zoveel mogelijk leden te zien, te ontmoeten en te spreken tijdens deze ochtend. Uiteraard hopen we dat jullie ook nog even blijven voor de lunch. Hebben jullie er net zoveel zin in als wij? Meld je dan meteen aan via de button onderaan deze uitnodiging zodat je er (weer) bij bent! Moeten we je nog overtuigen? Lees dan hieronder wat er op het programma staat.

Zoals al aangekondigd zullen we een terugkoppeling geven op de enquête die door (hopelijk) veel van jullie is ingevuld. In gesprek met elkaar willen we onderzoeken of we de bijeenkomsten nog aantrekkelijker kunnen maken en horen we graag wat de doorslaggevende voorwaarde is om voor jou aanwezig te zijn bij de bijeenkomsten. Hierna willen we ook interactief met elkaar aan de slag hierover. Denk alvast na over wat jij belangrijk vindt in een vereniging. Welke onderdelen of onderwerpen vindt jij het belangrijkste tijdens de bijeenkomsten? Spreek hier vast over binnen jouw organisatie en breng het mee naar deze dag.

Na een korte pauze zal Eduard Renger de microfoon overpakken. Eduard Renger is programmamanager van het Actieprogramma iWlz bij het Zorginstituut Nederland. Zoals wellicht meerdere van jullie voorbij hebben zien komen, wordt er druk gewerkt aan de ontwikkeling van het netwerkmodel. Eduard zal wat meer vertellen over hoe dit netwerkmodel er nu precies uitziet, wat hiermee beoogd wordt en welke impact dat op onze zorgorganisaties zal gaan hebben. Er is meer dan genoeg gelegenheid om vragen te stellen.

Dan is het tijd, voor wie wil, om te lunchen. Een mooi moment om bij te komen van een ochtend vol informatie en met elkaar nog het laatste nieuws en tips uit te wisselen.

Programma

Op verzoek van onze leden bestaat het programma enkel uit plenaire sessies. We halen informatie op en gaan interactief met elkaar aan de slag. De voorlopige planning ziet er als volgt uit:

09:00 – 09:30 uur: Ontvangst
09:30 – 10:00 uur: Welkom & terugkoppeling Enquête
10:00 – 11:00 uur: Interactieve sessie over de invulling van de VCZA
11:00 – 11:15 uur: Koffiepauze
11:15 – 12:00 uur: Presentatie Netwerkmodel door Zorginstituut Nederland
12:00 – 12:30 uur: Netwerkmodel interactief gedeelte
12:30 – 13:30 uur: Lunch

Praktische informatie
Locatie
Wederom is gekozen voor een centraal gelegen locatie, namelijk “De Kade”:

Adres
Kromwijkerkade 32
3442 EH Woerden
Rondom de locatie zijn voldoende (gratis) parkeerplekken en de locatie is tevens goed bereikbaar met het OV.

Na afloop van de bijeenkomst zijn de presentaties hieronder te downloaden.

Let op: downloaden kan alleen als je bent ingelogd.