Digitale ledenbijeenkomst – 3 november
 
De Actualiteiten 2021 werden net als vorig jaar gepresenteerd door Nolan van Uden. Hij nam jullie mee in de wijzigingen die op de agenda staan. Hij licht deze toe, beantwoordt vragen en geeft aan hoe een zorgadministratie zich het beste op deze wijzigingen kan voorbereiden. 

 

Tijdens onze ledenbijeenkomst van november 2017 was Sylvia Veereschild één van onze sprekers. Sylvia is relatiemanager bij MedMij; de Nederlandse standaard voor het veilig uitwisselen van gezondheidsgegevens tussen burger en gezondheidszorgorganisaties. In de afgelopen paar jaar is er ontzettend veel gebeurd op (onder andere) het gebied van digitalisering en MedMij heeft inmiddels grote stappen gemaakt. Sylvia gaf een update van de huidige stand van zaken.

De middag werd afgesloten met een workshop door Tijdwinst.com. Zij zijn gespecialiseerd in slimmer (samen)werken en persoonlijke effectiviteit. Gedurende deze sessie gaan zij dieper in op hoe je met je team ook op afstand effectief kunt samenwerken. Want hoe houd je overzicht op afstand, hoe bewaar je de belangrijke balans tussen werk en privé en welke verwachtingen schep je bij collega’s? Tijdens deze sessie zal er onder aandacht besteed worden aan hoe thuis de focus te bewaren en hoe om te gaan met je bereikbaarheid en interrupties. Een praktische sessie met concrete tips & tricks.

 
Hieronder zijn de presentatie te downloaden. 
 
Let op: downloaden kan alleen als u bent ingelogd.