ALV en ledenbijeenkomst 8 november 2022
 
Gelukkig kunnen we sinds een tijd weer een fysieke ledendag organiseren. Dé kans om in contact te komen met mede zorgadministrateurs en ditmaal op een inspirerende, externe locatie. En niet digitaal. 

Het volgende staat op het programma: 

Zoals gebruikelijk trappen we af met de Algemene Ledenvergadering. We praten jullie bij over het afgelopen jaar, en de plannen voor 2023. 

Na het formele gedeelte neemt Marloes Raaijmakers van AAG het stokje over met een presentatie over de Actualiteiten voor 2023. Wat staat er voor volgend jaar op het programma en voornamelijk; hoe bereid je je hier als zorgadministratie op voor? We hopen op een interactieve sessie dus denk vooral ook alvast na tegen welke vraagstukken je op dit moment aanloopt binnen je organisatie. Zo kunnen we de ledendag optimaal benutten om van elkaar te leren. 

Hierna is het wederom tijd voor een interactieve sessie, namelijk over het snijvlak tussen de Zorgadministratie en (Planning &) Control. Uit vorige bijeenkomsten bleek dat meerdere zorgorganisaties hier in de praktijk voor uitdagingen stonden. Het kan onduidelijk zijn wie voor welk proces verantwoordelijk is en wie welke rol op pakt. Om die reden gaan we met dit thema aan de slag. Neem dus ook vooral je collega-controller mee. Focus ligt op de werkzaamheden die ‘logischerwijs’ bij de functies horen, wat de grijze gebieden zijn en hoe hier mee om te gaan. En ook hopen we te leren van elkaars ervaringen, want net zoals de taken en verantwoordelijkheden van een zorgadminsitratie, geldt dat dit bij geen enkele organisatie exact hetzelfde is ingericht. 

Qua indeling komt dit op het volgende neer: 
09:30 – 10:00 – Ontvangst
10:00 – 10:45 – Algemene Ledenvergadering
10:45 – 11:30 – Actualiteiten 2023
11:30 – 11:45 – Pauze
11:45 – 13:00 – Kick-off Zorgadministratie & Control
13:00 – 13:45 – Lunch
13:45 – 15:45 – Vervolg sessie Zorgadministratie & Control
15:45 – 16:00 – Afronding
16:00 – 17:00 – Afsluitende borrel

Locatie: 
De Weistaar
Rottegatsteeg 6 3953MN Maarsbergen

Ben je er graag bij? Schrijf je dan hier in. En wij nodigen je ook van harte uit om een collega mee te nemen, bijvoorbeeld een collega van (planning &) control. 

Na afloop van de bijeenkomst zijn de presentaties hieronder te downloaden. 

 
Let op: downloaden kan alleen als u bent ingelogd.